Nieuwsbrief januari / februari 2023

Secretariaat; Rozannie Peerenboom
Email: rozannie.peerenboom@ziggo.nl
Tel: 06-1219 6939

Beste Tuinclubleden,                                      Nieuwsbrief januari, februari 2023

Het nieuwe jaar is begonnen met temperaturen die niet normaal zijn voor deze tijd van het jaar. De natuur raakt er helemaal door van slag, met vroegbloeiers die al uit beginnen te lopen. Hopelijk brengt februari ons geen periode meer met veel vorst.
Het zachte weer zorgt ervoor dat we lentekriebels krijgen en op mooie zonnige dagen, waar we af en toe op getrakteerd worden, in januari al bezig kunnen zijn in de tuin.
Van die dagen heb ik dankbaar gebruik gemaakt. Tijdens het lekker bezig zijn tussen de planten, zag ik het ontluiken van de knoppen in de Helleborus en de winterbloeiers. Toen ontstond het idee om in maart een bloeiende wintertuin met tientallen Helleborussen en talrijke sneeuwklokjes te gaan bewonderen. Tijdens de ledenavond meer hier over.
Ledenavond:donderdag 9 februari (alleen voor tuinclubleden)
Aanvang:
Locatie: Wijnu gebouw,
                Wilgenstraat 15,
                5461 EA Veghel
U bent van harte welkom op onze eerste samenkomst van het nieuwe tuinjaar.
Bij binnenkomst krijgt u een consumptiebon voor koffie/thee met appeltaart.
U aangeboden door de commissie tuinclub. In de pauze zijn de consumpties voor eigen rekening.
De invulling van het programma is als volgt:
- Presentatie van het nieuwe programma 2023
- Terugblikken tijdens de PowerPointpresentatie op de activiteiten in 2022.
- Fotopresentatie uit de tuin van Rozannie.
- Verloting planten.

Bijdrage Tuinclub 2023
Vriendelijk verzoek om de bijdrage van € 7.50 voor het lidmaatschap van de Tuinclub 2023 over te maken op bankrekeningnummer: NL 76 RABO 0159 5722 23 t.n.v. M.J.B. Sommers – Jonkers
Graag uw naam, postcode met huisnummer erbij vermelden, alvast bedankt.

Hartelijke tuingroet, de commissie tuinclub, Rozannie, Marian en Trudy