Meierijstad

19-5-2022 lezing over varens door Remco Beuving

0p 19-5 2022 is bij deze lezing het woord aan Remko Beuving, een vooraanstaand lid van de Nederlandse Varenvereniging, een deskundige op het gebied van varens, èn een enthousiaste groenman die een wel zeer bijzondere tuin heeft aangelegd. In april vertelde hij over zijn tuin en nu 19 mei vertelt hij over varens.

voor meer foto's

21-4-2022 Lezing door Remco Beuving over zijn eigen tuin

Op 21 april  heeft Remko Beuving een lezing gegeven over zijn eigen tuin. Hij is een vooraanstaand lid van de Nederlandse Varenvereniging. Hij is een actieve groenliefhebber en hij is erin geslaagd van zijn kleine tuin iets heel bijzonders te maken. Hij oogst met zijn tuin ontzettend veel bewondering en het is een mooi voorbeeld van hoe een kleine tuin ook heel speciaal kan zijn.

voor meer foto's 

 

10-3-2022 Lezing Gerrie Veenstra Bijzondere planten door het jaar heen

Op donderdag 10 maart is er een lezing, georganiseerd door de Tuinclub, waarbij alle leden van de afdeling Groei & Bloei Meierijstad van harte welkom zijn.

De lezing wordt gehouden door meneer Gerrie Veenstra van plantenkwekerij De Botterhutte in de Achterhoek, een gerenommeerde bijzondere kwekerij met sfeertuin. Gerrie Veenstra voert met name het niet-alledaagse assortiment en is ook gespecialiseerd in hosta’s en schaduwplanten. Hij kan hier enthousiast over vertellen en het zal beslist een interessante avond worden voor elke plantenliefhebber. Gerrie brengt ook planten voor de verkoop mee.

Mocht u meer willen weten dan kunt u ook altijd even kijken in de Groei & Bloei van juli/augustus 2018. In dit nummer staat een uitgebreide reportage over deze kwekerij. Vanzelfsprekend staat er ook informatie op zijn website: www.debotterhutte.nl 

meer foto's