Tip: Digitale tuingids voor leuke tuinbezoeken.

Zeker de moeite waard.       Voor meer info. klik hier

Festival Gardenista verplaatst naar 2022

Gardenista op de historische buitenplaats Den Alerdinck te Laag Zuthem (bij Zwolle).

De organisatie van Gardenista heeft besloten het groene festival dat van 22 t/m 26 september zou plaatsvinden op Buitenplaats den Alerdinck te verplaatsen naar mei 2022. Vanwege de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus wordt het evenement uitgesteld naar volgend jaar. Gardenista trekt duizenden bezoekers van alle leeftijden uit het hele land en daarbuiten.
“Het is een enorme teleurstelling voor alle betrokkenen, exposanten en de deelnemers aan onze wedstrijden en de vele vrijwilligers die dit festival mogelijk maken” aldus Wilma Walenberg van het landelijk bestuur Groei & Bloei. “In 2022 bestaat KMTP/Groei & Bloei 150 jaar, dus we gaan er alles aan doen om Gardenista dan een extra feestelijke tint te geven”.
De volgende editie van het groene festival Gardenista staat gepland voor 25 t/m 29 mei 2022.
alle informatie is te vinden op de site;  www.gardenista.nl

Extra tuininspiratie nodig? Kijk dan eens hier.

Voor meer info

"Geelderseberg"

Bezoektuin

"GEELDERSEBERG"

Bezoek na telefonische afspraak.

meer info

"ROZANNIE'S HOF'

Bezoektuin

"ROZANNIE'S HOF'

onlangs gerenoveerde
Tuin is op afspraak te bezoeken.

meer info