Rabobank Clubkas Campagne

Groei & Bloei afdeling Meierijstad doet mee met Rabo ClubSupport 2022

Deze actie wordt gehouden van 5 t/m 27 september 2022.

De leden van Rabobank Uden / Veghel mogen stemmen op hun favoriete club. Als u lid bent van de Rabobank kunt u uw stem uitbrengen op 3 van uw favoriete organisaties. Uw stem is geld waard. Het zou fijn zijn als u onze club ook een stem geeft. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het  beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, Groei&Bloei afdeling Meierijstad, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Ons doel

Groei&Bloei afdeling Meierijstad wil een tuinmarkt organiseren waarbij allerlei hobbykwekers (vaak leden van onze afdeling) planten aanbieden voor een schappelijke prijsje (in principe tegen kostprijs). Bij het aanbod wordt extra gelet op:
-het duurzaam verbouwen van eigen voedsel
-respect voor de natuur
-planten die bijen en vlinders aantrekken
-tuinieren zonder bestrijdingsmiddelen
Het is de bedoeling dat deze markt een jaarlijkse terugkerend evenement wordt.

Oproep aan alle leden

Het is voor Groei&Bloei afdeling Meierijstad belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken!

Het zou fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden stemmen geven aan Groei&Bloei afdeling Meierijstad tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Uden / Veghel.

Bedankt voor uw steun!