No. 3, januari-februari-maart 2022

Beste leden van Groei & Bloei,

Zo enthousiast als we dit najaar van start zijn gegaan, zo treurig moeten we nu vooruitkijken.
Vooruitkijken kunnen we het niet noemen, het is leven met de dag.
De vooruitzichten zijn op korte termijn niet gunstig en we hebben dus als het ware een nieuwsbrief zonder nieuws.

Dat wat op het programma staat is voorlopig onder voorbehoud.

Wij hopen dat de Algemene Ledenvergadering die op donderdag 24 februari gehouden zou worden kan doorgaan en dat blijft de enige datum die ik u kan opgeven. Andere activiteiten kunnen op dit moment niet gepland worden.

Onze enige taak momenteel is zorgen voor onze gezondheid en daar horen dus deze beperkingen bij, jammer genoeg. Wij blijven hoe dan ook optimistisch en gaan ervan uit dat 2022 toch nog een mooi tuinjaar zal worden.
We kunnen de komende tijd gebruiken om te genieten van de voorjaarsbloeiers, van de helleborussen en van de camellia’s.
De tuin trekt zich niets aan van een virus en de planten gaan zich in het voorjaar gewoon weer laten zien. Geniet ervan!
Namens het bestuur wens ik u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022!

Met vriendelijke groet,

Bea van Grinsven-van Doorn, voorzitter Groei & Bloei afd. Meierijstad

p.s. vanzelfsprekend krijgt u een nieuwsbrief zodra de ontwikkelingen m.b.t. het virus ons weer wat ruimte geven, letterlijk en figuurlijk

* Tip; Groei&Bloei Meierijstad kunt u volgen op instagram,