Meierijstad

Nieuwsbrief 12, april – mei – juni 2024

In de komende voorjaarsmaanden staan er voor de leden van onze Groei & Bloei afdeling nog een paar mooie activiteiten op het programma.
Op donderdag 25 april komt Piet Boersma nog een keertje met een 3D presentatie, dit keer over Engelse Tuinen, een onderwerp waar je nooit op uitgekeken raakt! Het wordt beslist een mooie avond.
Helemaal nieuw, maar niet echt, is de avond op donderdag 23 mei. Op deze avond komtRuud van Schie een bloemschikdemonstratie geven. Een demonstratie die deze keer vanzelfsprekend gerelateerd is aan de lente!
Hopelijk wordt deze avond net zo’n succes als de jaarlijkse kerstdemonstratie. We verheugen ons erop.

Als we de zomer naderen gaan we het accent verleggen naar een buitenactiviteit die vorig jaar bij velen van  u erg in de smaak viel: de Kleine-Tuinen-Route. Deze route kunt u volgen op zondag 9 juni. Aandacht voor de kleinere tuinen (minder dan 1000m2) en zelfs de allerkleinste tuinen willen we aanmoedigen om hieraan deel te nemen. Het is nog steeds mogelijk om je hiervoor op te geven, het zou fijn zijn als we weer wat deelnemers mogen verwelkomen. Enthousiast zijn over je eigen tuin, dat blijft het belangrijkste onderdeel om de bezoekers te ontvangen.

Wij van Groei & Bloei gaan enthousiast beginnen aan het tuinseizoen, alvast genieten van het moois dat overal tevoorschijn komt en nog even voorzichtig zijn met de niet-winterharde planten.

Tot ziens bij een van de bovenstaande activiteiten!

Met hartelijke groet,

Bea van Grinsven

ook namens Bestuur KMTP/Groei & Bloei afd. Meierijstad.