Nieuwsbrief 7   januari-februari-maart 2023

We beginnen het nieuwe jaar 2023 rustig, nog geen activiteiten in de vereniging in januari, nog geen activiteiten in de tuin. Dat laatste blijft belangrijk en niet alleen in januari. Zeker als het dadelijk een mooie zonnig dag is, dan is het verleidelijk om te gaan opruimen. Doe dat vooral niet, laat alles zoveel mogelijk liggen en laat de tuin de eerste maanden vooral met rust, ook al wordt het mooi zonnig weer.

In februari is onze Algemene Ledenvergadering, op donderdag 23 februari (Alleen voor leden van Groei&Bloei afd. Meierijstad)
Adres: "WijNu-gebouw" Wilgenstraat 15, 5461 EA Veghel
Aanvang: 20.00 uur.
Na afloop van de vergadering wordt de traditionele bingo-avond gehouden met veel kansen op groene prijzen. Deelname is zoals altijd gratis.

In maart is de 1 e lezing, op donderdag 16 maart, ook weer in het "WijNu-gebouw". De lezing wordt gehouden door Annelies Weterings en Ruud van de Hoef, onze eigen leden die vertellen over dat wat hen bezighoudt in relatie tot hun tuin. Onderwerpen die aan bod komen bij Annelies: het niet alledaagse assortiment en zelf composteren. Bij Ruud: verwilderingsbollen, effecten van de klimaatsverandering en Engelse inspiratietuinen. Een mooi initiatief, een lezing uit de praktijk van onze eigen leden, en een initiatief dat hopelijk anderen inspireert. Aarzel niet, meld u gerust aan voor het houden van uw verhaal. U krijgt zo nodig voldoende ondersteuning om te zorgen dat het allemaal goed gaat.
Het zou een mooi voornemen zijn voor het komende jaar.
(Niet leden betalen per lezing €3,50)

Rest mij nog u namens ons hele bestuur een gelukkig en gezond 2023 te wensen.

Bea van Grinsven-van Doorn