Nieuwsbrief 6, juli-augustus-september 2022

Beste leden van Groei & Bloei afd. Meierijstad,

Een nieuwsbrief voor de komende zomermaanden, een nieuwsbrief met voor de meesten van ons bekend nieuws: de Tuinestafette op zondag 21 augustus en de excursie naar De Floriade in Almere op dinsdag 30 augustus.

Twee evenementen waar we vertrouwd mee zijn, de tuinestafette is al jaren een succes en met de Floriade zijn we ook vertrouwd.

Informatie over de tuinestafette kunt u vinden op onze website, www.meierijstad.groei.nl Informatie over de Floriade hebt u allemaal ontvangen. Voor de duidelijkheid geef ik het nog even aan:

Vertrek dinsdag 30 augustus vanaf Stadhuisplein Veghel, 8.20 uur aanwezig zijn. U bent dan weer terug rond 18.00 uur. Waarschijnlijk heeft u zich al opgegeven (d.m.v. het betalen van 25 euro) maar zo niet dan kan dat nog! Er zijn nog plaatsen in de bus en u kunt nog altijd mee. Indien u nog mee wilt dan betaalt u 25 euro aan onze Groei & Bloei afdeling (Iban NL81RABO0153315245) en dan zorgen wij voor het kaartje en de reis naar Almere (zie boven).

Het is jammer dat er veel negatieve publiciteit is rond de Floriade. In het verleden hebben we kunnen zien dat deze grote tentoonstelling voor ieder wat wils heeft en beslist de moeite waard is. Dat blijft, ondanks kritiek m.b.t. de entreeprijs en de grote verliezen voor de gemeente Almere. Wij verheugen ons dus ook op een gezellige interessante dag!

Wat het programma betreft voor het najaar, dat krijgt u van mij zodra ik wat definitieve toezeggingen heb. Ik ga ervan uit dat corona geen roet in het eten gaat gooien en dat het weer mogelijk wordt om voor het herfst/winterseizoen interessante sprekers uit te nodigen.

Geniet van de zomer, niet alleen in de tuin werken maar er vooral ook van genieten!

Tot ziens in augustus, waar dan ook,

Met hartelijke groeten,

Bea van Grinsven-van Doorn

p.s. u herinnert zich vast de lezing van Gerrie Veenstra van De Botterhutte in Halle. De tuinclub gaat hier naar toe op zaterdag 13 augustus, een aanrader! (zie de nieuwsbrief van de Tuinclub)