Nieuwsbrief 4, april-mei-juni 2022

Beste leden van Groei & Bloei afd. Meierijstad,

Deze nieuwsbrief gaat over de komende drie maanden, maanden waarin we gelukkig allemaal weer bij elkaar kunnen komen.

In de maand april kunt u op donderdag 21 april komen luisteren naar Remco Beuving, een deskundige op het gebied van varens, èn een enthousiaste groenman die een wel zeer bijzondere tuin heeft aangelegd. In april vertelt hij over zijn tuin en in mei vertelt hij over varens.
Deze tweede lezing wordt gehouden op donderdag 19 mei. Wij hopen dat u er bij zult zijn, allebei de lezingen worden gehouden in het WijNu-gebouw en beginnen om 20.00 uur.

In mei gaan we ook op pad: we gaan naar Rinus Manders in Herpen om naar zijn rhodotuin te kijken. Rinus heeft ons een en ander verteld, vorig jaar oktober, en nu gaan we naar zijn tuin, Davidshof.
Het adres is Hoefstraat 17, 5373KJ in Herpen/Koolwijk.
Hij verwacht ons op donderdag 5 mei, om 14.00 uur.
We gaan op eigen gelegenheid.

Graag vraag ik dan ook nog even uw aandacht voor zondag 12 juni.
Op deze dag organiseren we een kleine plantenbeurs, bij ons op het terrein: Doornhoek 3, 5465 RC Veghel-Zijtaart. Op deze beurs is er aandacht voor de hobbykweker die iets te verkopen heeft. Mocht u belangstelling hebben voor een stand op deze beurs: voor 10 euro kunt u op deze dag uw plantjes verkopen, van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Geïnteresseerde hobbykwekers kunnen zich opgeven via de mail: beavgr(at)gmail.com of via de telefoon 06-13025596
Wilt u komen kijken, prima!, de entree is gratis.

Met vriendelijke groet en tot ziens,

Bea van Grinsven

p.s. u krijgt in de loop van april de informatie m.b.t. de Floriade-reis

Niet leden betalen per lezing €3,50