Maart 2021

U zult begrijpen dat ik met enige moeite deze nieuwsbrief begin. Ik moet u gaan zeggen dat er nog steeds geen vooruitzichten zijn op activiteiten van onze vereniging.
Elke keer wachten we op de persconferentie en elke keer wordt ons verteld dat het er nog niet in zit. Jammer, erg jammer zelfs, maar het kan niet anders.
In februari hebben we geen jaarvergadering kunnen houden, en dus ook geen bingo. Wèl hebben we aandacht besteed aan 3 jubilarissen. Zij hebben een vrolijk lentebloemetje ontvangen voor de 25 jaar en 40 jaar trouw lidmaatschap. Mevr. Van Dijk en Mevr. Kovac waren 25 jaar lid van de vereniging en de familie Van Bussel was zelfs 40 jaar lid! Fijn dat ze al zo lang enthousiast zijn over Groei & Bloei.

Er mag en er kan verder niets gepland worden. Het enige wat we kunnen is door onze eigen tuin lopen en kijken hoe het allemaal groeit. Gelukkig kunnen we natuurlijk ook langs andermans tuinen lopen en kijken, dat is in ieder geval iets! Er is immers veel te zien, alles loopt uit of komt tevoorschijn, alles krijgt weer kleur.
Er zijn heel voorzichtig geluiden dat het met Pasen wat soepeler mag gaan, laten we het hopen.
Pasen is natuurlijk bij uitstek een tijd voor het genieten van bloemen en bloesems, een vrolijke tijd.
Met dat in gedachten komen we deze weken ook nog wel door.

Zodra er wat ruimte komt gaan we kijken of we iets voor u kunnen organiseren, een bijeenkomst of een uitstapje. Houd u de website in de gaten want op de website vindt u altijd “het laatste nieuws”, hoe beperkt dan ook in deze tijd.
Geniet van de lente, blijf gezond en wie weet tot ziens in de zomer!

Met vriendelijke groet,

Bea van Grinsven, voorzitter Groei & Bloei afd. Meierijstad