Als u een abonnement hebt op het tijdschrift Groei & Bloei, bent u automatisch zonder extra kosten ook lid van de KMTP.

De KMTP afdeling Meierijstad organiseert meerdere activiteiten, waarover u in deze kalender wordt geïnformeerd.
De vereniging heeft ook nog twee subclubs die aspecten van het tuinieren extra aandacht geven, zoals de Tuinclub en het Bloemschikken.

DE TUINCLUB

De Tuinclub bestaat uit ongeveer honderd enthousiaste tuinliefhebbers en voor hen worden iedere maand meerdere activiteiten georganiseerd. Op het programma staan onder andere (dag-)excursies naar bekende voorbeeldtuinen en naar kwekerijen met bijzondere planten. Extra gezellig is de plantenruilbeurs in voor- en najaar in de tuin van een van onze leden en verder maken we twee keer een wandeling door de natuur o.l.v. een natuurkenner. Ook is ons streven om ieder jaar een informatieve lezing in het programma op te nemen.

Als abonnee van de Groei & Bloei betaalt u slechts € 7.50 extra per jaar om lid te worden van de tuinclub en om regelmatig een nieuwsbrief met informatie over de geplande activiteiten te ontvangen. Ook inwonende gezinsleden mogen deelnemen aan deze activiteiten.

U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL 76 RABO 0159 5722 23 t.n.v. M.J.B.Sommers-Jonkers.

Vermeld s.v.p. ook uw postcode en huisnummer om administratieve fouten te voorkomen.

Hebt u belangstelling en wilt u meer informatie, dan kunt u altijd terecht bij een van de commissieleden:

VOORZITTER

Rozannie Peerenboom
             Mobiel:    06-1219 6939

rozannie.peerenboom(at)kpnmail.nl

SECRETARIS

Annelies Weterings

ae.weterings(at)planet.nl

PENNINGMEESTER

Marian Sommers

Rek. no:
            NL 76 RABO 0159 5722 23 t.n.v. M.J.B. Sommers-Jonkers

COMMISSIELID

Annemarie Brokx

kruiden en wijnboerderij van Geert en Myriam Hermans
Tuinbezoek bij Louis en Mientje Vereijken in Helmond
Tuin Mierrigum van Bert & Liesbeth Uitewaal-de Vries in Neer
Tuin de Winckelgaard van Marleen & Tiny Cuppen in Lierop
Tuinbezoek bij onze leden Kitty en Wim v.d. Louw in Veghel.
tuinbezoek Toon & Nellie vd Hout Loon op Zand
Tuinbezoek in de Boomgaard Tuin van Hans van Horssen in Herwijnen