Algemene ledenvergadering 20-2-2017

Op 20 februari 2017 heeft onze vereniging haar algemene ledenvergadering gehouden.

-Tijdens deze vergadering werd er afscheid genomen van Piet Hol, die 10 jaar secretaris van Groei en Bloei, Veghel geweest is en Jac van der Vorst, die 7 jaar de website verzorgd heeft.

-Ruud van de Hoef gaat als nieuwe secretaris aan de slag en zijn vrouw Wil van de Hoef gaat

de website onder haar hoede nemen.

-Gerard van Esch werd in de bloemen gezet omdat hij reeds 25 jaar bestuurslid is.

-Mevrouw P. Dobbelsteen is 25 jaar lid van Groei en Bloei. Helaas kon ze zelf niet op de vergadering aanwezig zijn. Een bloemetje is thuis bezorgd.

-Het tweede deel van deze avond bestond uit de traditionele bingo met ‘groene’ prijzen, waaronder vele mooie tuinboeken.

Stadhuisplein 7, 5461 KN Veghel
Gerard v Esch 25 jaar bestuurslid