E-MAILADRES DOORGEVEN AAN GROEI & BLOEI
Om nieuwsbrieven per e-mail te ontvangen is het belangrijk dat Groei & Bloei uw e-mailadres heeft. Ook kunnen we op deze manier portokosten besparen.
U kunt dit doorgeven aan; renwvandehoef(at)kpnmail.nl
Onder vernoeming van lidnummer, naam, adres, postcode huisnummer, woonplaats en telf..

De Ledenpas app installeren stap voor stap

Ga op je smartphone of tablet naar de internetpagina:  www.ledenpasmobiel.nl/groei.

Kom je voor het eerst bij de app,
klik eerst op: REGISTREREN. Meld je aan met lidnummer, e-mailadres en postcode. (in kleine letters)
Klik dan op:  AANMELDEN.

Je ontvangt een mail met een link om te bevestigen
TIP! (het is hierbij handig om een e-mailadres te gebruiken waarop mail op je phone of tablet binnenkomt).

Klik op: DE LINK IN DE MAIL.
Vul nogmaals je lidnummer, e-mail en postcode (in kleine letter) in.

Vul wachtwoord ONTHOUDEN in

Klik op: 'PAS OPHALEN'.

Het is handig om de app met een icoontje in je beginscherm te zetten.
Aan de rechterkant van de pagina zie je hoe het beginscherm eruit ziet.

Een manier om dit te doen is
- Klik: rechtsboven op het sterretje of op de 3 puntjes van je tablet of smartphone.

- Selecteer; dan AAN STARTSCHERM TOEVOEGEN en het staat op je telefoon of tablet.

- Je ziet nu het blauwe icoontje en je kunt de app gebruiken.

Ook nieuw:

Je kunt het tijdschrift Groei & Bloei nu ook lezen op je tablet  (niet op je smartphone).

Je vindt de app waarmee je het tijdschrift kunt downloaden in de App Store (Apple) en Google Play (Android) onder G&B Magazine
Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in.
Daarna kun je de bladen downloaden en genieten van je digitale tijdschrift.

DE LEDENPAS APP INSTALLEREN STAP VOOR STAP

Kom je voor het eerst bij de app,
klik eerst op: REGISTREREN. Meld je aan met lidnummer, mailadres en postcode.
Klik dan op:  AANMELDEN.

Je ontvangt een mail met een link om te bevestigen (het is hierbij handig om een mailadres te gebruiken waarop mail op je phone of tablet binnenkomt).

Klik op DE LINK IN DE MAIL. Je moet nu nogmaals lidnummer, mail en postcode invullen.

Vul wachtwoord ONTHOUDEN in

Klik op 'PAS OPHALEN'.

Je krijgt nu een pagina met alle functies van de app, maar je 'zit nog' op internet. Het is handig om de app met een icoontje in je beginscherm te zetten. Zie het plaatje.

Een manier om dit te doen is
- Klik rechtsboven op het sterretje of op de  3 puntjes van je tablet of smartphone.

- Selecteer; dan AAN STARTSCHERM TOEVOEGEN en het staat op je telefoon of tablet.

- Je ziet nu het blauwe icoontje.

-Als je daar op klikt open je de app en geniet ervan.

voorbeeld hoe de app eruit ziet als je hem opent
Mijn tuin is winterklaar! Maar wat is dat eigenlijk….
Mijn nieuwe uitdaging