Rabo Clubkas Campagne

Groei&Bloei afdeling Meierijstad doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van maandag 1 oktober tot en met vrijdag 19 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Uden Veghel in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €130.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, Groei&Bloei afdeling Meierijstad, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor Groei&Bloei afdeling Meierijstad belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken!

Het zou fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden stemmen geven aan Groei&Bloei afdeling Meierijstad tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Uden Veghel.

Op woensdag 14 november wordt de uitslag bekend gemaakt. Wij hopen veel stemmen te krijgen.

Bedankt voor uw steun!
De Schakel
Hoofdstraat 53, 5461 JC Veghel.
Prachtige Grassen
GedoogRood…