Beste leden van Groei & Bloei, afd. Meierijstad

Afgelopen seizoen werden een aantal veranderingen doorgevoerd en dat is gelukkig allemaal goed gelopen. De lokatie op de Peppelhof is goed bevallen, de nieuwe secretaris heeft zich goed ingewerkt en de website is helemaal actueel!

Wat nog niet goed wil lukken is de groei van onze afdeling en ik ben bang dat daar ook niet snel verandering in zal komen. Het aantal leden loopt niet meer zo snel terug maar van groei is nog geen sprake. Jammer maar niets aan te doen.

Wij blijven een programma maken voor onze leden en doen ons best om u waar voor uw geld te geven. Geld van het abonnement want de activiteiten zoals wij ze u aanbieden blijven gratis, een van de grote voordelen van een abonnement op het blad.

Het programma dit jaar is zeer gevarieerd. We gaan het hebben over bomen en over rotsplanten, over bol- en knolgewassen en over cactussen en succulenten. Alle mogelijke soorten komen aan bod. Daarnaast wordt er een lezing gegeven over de vrouwen in de tuingeschiedenis, een niet te verwaarlozen voorbeeld voor ons allemaal.

De wandeling zoals u die kent gaat wat veranderen. Er wordt gewandeld in voor- en najaar maar het accent dat gelegd wordt zal anders zijn. Zodra daar wat meer over bekend wordt kunt u het lezen op de website. Sowieso een goed advies: kijk regelmatig op de website. Mogelijke wijzigingen worden daar zo spoedig mogelijk aangegeven. Hebt u twijfel, kijk op de website. Deze informatie is het meest actueel.

Op het moment dat ik dit voorwoord schrijf is er nog geen definitieve duidelijkheid over het bloemschikken.  Waarschijnlijk worden er cursussen gegeven bij Intratuin, 2 cursussen van 4 dagdelen. Zodra daar wat meer informatie over beschikbaar is krijgt u de noodzakelijke gegevens.

Wij hopen dat u met veel interesse onze lezingen gaat bezoeken en wij houden ons aanbevolen voor suggesties met betrekking tot het programma.

Mede namens de andere leden van het bestuur wens ik u een interessant, leerzaam en vooral gezellig tuinjaar 2018/2019.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur:

Bea van Grinsven-van Doorn, voorzitter

p.s. onze website blijft de moeite waard en houdt u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen: www.meierijstad.groei.nl

De Schakel
Hoofdstraat 53, 5461 JC Veghel.
TOMATILLO
Bunga Raya - Blik op de Tuin no. 863