Januari - Februari

Het nieuwe jaar, 2019, is begonnen, heerlijk! Ik ben altijd blij als het weer zover is. De feestdagen voorbij en weer opnieuw beginnen. De dagen worden weer wat langer en de vooruitzichten zijn goed. Het kan al zo geweldig fijn weer zijn in februari.

Januari komen we wel door, een maand waarin geen Groei & Bloei-acitiviteiten worden gepland, een maand waarin we het jaar gaan voorbereiden en daar alle tijd voor hebben.

Januari is ook de maand dat ik begin met zaaien, heel voorzichtig want het kan natuurlijk nog erg koud worden. Dit jaar ga ik voor het eerst rhododendrons zaaien in een warme bak. Ik hoop zo dat het lukt. Zaaien blijft altijd spannend en maakt het tuinieren extra aantrekkelijk.

In januari zijn er geen activiteiten van onze vereniging. Het jaar begint eigenlijk in februari met de Algemene Ledenvergadering. Deze vergadering is dit jaar op maandag 18 februari, de vergadering en de jaarlijkse groenbingo. U wordt weer verwacht in Dienstencentrum Peppelhof in de Wilgenstraat in Veghel. Het zou fijn zijn als veel leden bij deze vergadering aanwezig zijn.

Graag wil ik u nog een keertje wijzen op een geheel nieuw evenement dat door Groei & Bloei georganiseerd wordt:  de  tuinbeurs Gardenista. Deze beurs wordt in mei gehouden in Kasteel Ophemert, gem. Neerijnen. Onze vereniging heeft een busreis naar deze beurs op het programma, op 16 mei. Mocht u meewillen dan is het de bedoeling dat u zich tijdig opgeeft. De kosten zijn 16 euro voor leden en 20 euro voor niet-leden. Voor het opgeven stuurt u mij een mailtje met de mededeling dat u mee wilt gaan, graag opgeven vòòr 1 februari. (mailadres: beavgr(at)gmail.com)

Wij doen ons best om u een interessant programma aan te bieden en wij zien u graag bij de diverse activiteiten.

Bea van Grinsven-van Doorn, voorzitter Groei & Bloei Meierijstad

Logo Groei & Bloei afdeling Meierijstad
Woordje van onze voorzitter Bea van Grinsven
Mar