"Woordje" van onze voorzitten Bea v. Grinsven

NAJAAR 2020

Beste Groei & Bloeileden van de afd. Meierijstad,

Tot onze geweldige spijt kunnen wij als Groei & Bloei-afdeling Meijerijstad u weinig nieuws geven voor het komende najaar.
De tijd is momenteel te onzeker om een activiteit te plannen, hoe graag we dat ook zouden willen.
U zult begrijpen dat onder deze omstandigheden het ook onmogelijk was om een jaaragenda samen te stellen.
We kunnen jammer genoeg niet vooruitkijken en we moeten afwachten hoe het zich allemaal gaat ontwikkelen, Covid 19 is nog niet van de baan.

Aangezien het van belang zal blijven om in te spelen op de actualiteit heeft het bestuur ook het besluit genomen om in de toekomst geen jaaragenda meer uit te brengen.
De informatie gaat u van ons krijgen via nieuwsbrieven. We kunnen dan op korte termijn plannen en wijzigingen tijdig doorgeven.
De nieuwsbrief wordt alleen digitaal verstuurd, via de mail. In de mail komt geen link, de nieuwsbrief staat in de mail.
De nieuwsbrief komt met ingang van 2021, per kwartaal, dus 4x per jaar.
Alle leden waar we geen e-mailadres van hebben krijgen een verzoek om hun mailadres door te geven. Leden zonder mailadres kunnen de nieuwsbrief lezen op de website.

Net als voorheen blijft het belangrijk dat u de website in de gaten houdt. Alle informatie die van belang is wordt tijdig op de website gepubliceerd.
Ik wens u een fijne nazomer en hoop dat we elkaar snel weer zullen zien,

Met vriendelijke groet,

Bea van Grinsven, voorzitter Groei & Bloei afd. Meierijstad

p.s.