Meierijstad

"Woordje" van onze voorzitten Bea v. Grinsven

 

VOORJAAR/ZOMER 2020 
 
Beste Groei & Bloeileden van de afd. Meierijstad, 
 
Mijn vorige Actueel-woordje eindigde ik met: 
 
Wij wensen u een bloemrijk tuinseizoen 2020! 
 
Jammer genoeg denk ik we het dit voorjaar en deze zomer vooral daarvan moeten hebben, een bloemrijke tuin. Al dan niet de tuin van onszelf of de tuin van onze buren. Het zal immers bij u al helemaal duidelijk zijn:  alle evenementen, lezingen, tuinbezoeken enz. zijn afgelast tot 1 juni a.s. Een drastische maatregel maar jammergenoeg noodzakelijk. Met het oog op onze gezondheid is er geen andere keus. 
 
U zult begrijpen dat wij ons best gaan doen om in de 2e helft van het jaar u wel van dienst te kunnen zijn. Beloven kan ik u niets, momenteel staat alles op losse schroeven en we moeten afwachten hoe het zich allemaal ontwikkelt. 
 
In de tuin werken en genieten van al het moois is natuurlijk wel mogelijk. Gelukkig kan de tuin ons de nodige afleiding geven en blijft het fijn om hierin te werken, een boek te lezen, er gezellig koffie te drinken enz.  
 
Voor deze tijd geldt natuurlijk, net zo belangrijk als in andere tijden: houd de website in de gaten. Alle  mededelingen die van belang zijn worden tijdig op de website gepubliceerd. Ik wens u veel sterkte, hoop dat u allemaal goed gezond blijft,  Met vriendelijke groet, 
 
Bea van Grinsven, voorzitter Groei & Bloei afd. Meierijstad p.s. de tuinestafette  2020  van de afd. Oost-Brabant is ook afgelast 
 
 

terug naar boven