Nieuwsbrief Tuinclub

Email: ae.weterings@planet.nl

Nieuwsbrief Maart 2021

Beste Tuinclub leden,

Het is inmiddels alweer maart en nog steeds worden we geconfronteerd met het coronavirus. Voor iedereen duidelijk dat er daardoor geen activiteiten zijn bij onze tuinclub.

Wat de lente en zomer gaat brengen valt nog niet te zeggen. Het goede nieuws is wel dat er geprikt wordt en dan niet alleen door de bijen en wespen……

Nu we niet kunnen samen komen is er wel meer vrije tijd voor de tuin die er hopelijk bij u wel bij vaart. Ik zelf heb daardoor al veel dingen kunnen doen waar ik eerst niet aan toe kwam.

Hopelijk heeft de vorst bij u in de tuin niet al te veel schade aangericht.

Nu het nieuwe leven weer volop tevoorschijn komt is het heerlijk om lekker bezig te     in de tuin en te genieten van alles wat gaat groeien en bloeien.

Geniet ook van het gefluit van de vogels die gaan gewoon door met nestjes maken en eitjes uitbroeden.

Blijf moed houden u mist de club activiteiten, wij de tuin commissie missen onze leden en de gezelligheid tijdens onze samenkomsten.

Aan alles komt een eind ook aan deze crisis al duurt die nu wel erg lang voor er weer activiteiten georganiseerd kunnen worden.

Hartelijke groet, Rozannie Peerenboom