Rabobank Clubkas Campagne

Groei & Bloei afdeling Meierijstad doet mee met Rabo ClubSupport 2020.

Stemmen

Van 5 oktober tot en met 25 oktober 2020 mogen leden van Rabobank Uden Veghel stemmen op hun favoriete club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het  beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, Groei&Bloei afdeling Meierijstad, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor Groei&Bloei afdeling Meierijstad belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken!

Het zou fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden stemmen geven aan Groei&Bloei afdeling Meierijstad tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Uden Veghel.

Bedankt voor uw steun!