Volgende Opentuinestafette van onze afd. wordt verschoven naar 2021 i.v.m. het coronavirus.

Nadere informatie volgt nog.

'Rozannie's Hof"

Goordonksedijk 10, 5464 TE Mariaheide gem. Meierijstad

Op 3000 m2 bevinden zich rondom de Brabantse langgevel boerderij drie totaal verschillende tuinen met ieder een eigen thema.
Een Formele tuin die onlangs gerenoveerd is, ronde borders met Ericaceeƫn en bloeiende vaste planten in combinatie met de vele soorten buxus is het een bijzonder geheel geworden.
De strakke Vijvertuin met bloeiende sierheesters, bomen en vaste planten.
De grassen en vaste planten tuin is een eyecatcher door een wervelwind van kleuren in mooie combinaties. Diverse bankjes nodigen uit om even te zitten en te genieten van het kleurenspel. U bent van harte welkom.

Bomentuin Doornhoek

Bomentuin Doornhoek is een tuin met veel bijzondere bomen.
Toch zijn het niet alleen bomen en heesters die aandacht krijgen,
ook voor een mooie onderbegroeiing is gezorgd.

Dahliatuin De Pompon

De dahliavereniging is een actieve vereniging met een mooie verenigingstuin
waar met veel liefde de dahlia's tot bloei worden gebracht.
Elke woensdagavond komen de leden bij elkaar om in de tuin te werken.

De Hoefgaarde

Water speelt een belangrijke rol in de tuin.
Er zijn 4 vijver in het ontwerp opgenomen.
Een aantal oude bomen geven de hoogte aan in de tuin.
De beplanting bestaat voornamelijk uit langdurig bloeiende vaste planten

Geelderseberg

5 Jaar geleden was ons stulpje een slecht onderhouden gedoetje. Niet allen het boerderijtje maar vooral de tuin. Wij zijn van niets! 4 jaar geleden (alleen 50 bomen) gekomen tot wat het nu is. Er is getracht het karakteristieke te behouden en daarom heen een soort van boerderijtuin te ontwikkelen, met oude fruitbomen, hosta's hortensia's en nog veel meer.

• Met je duim en wijsvinger kun je kun je de plattegrond verschuiven, vergroten of verkleinen.
  • Bij meer opties kun je kiezen of je met de auto of met de fiets gaat.